Goede Doelen Dag 2012: Een FANTASTISCH RESULTAAT

Goede Doelen Dag 2012: Een FANTASTISCH RESULTAAT

​De teller stond donderdagmiddag om 14:00uur op € 26.900,-.

Op dat moment waren er nog acties onderweg: de flashmob zette Utrecht Centraal nog op stelten en ook in Amsterdam en Scheveningen; en de eettentjes verkochten nog poffertjes en meer.

Het totaalbedrag is, tot vandaag, gegroeid tot: € 28.539,- .

Dank voor alle acties!
En natuurlijk waren er nog veel meer andere acties op school en in de omgeving: het autowassen, rondjes skeeleren, aerobics, baantjes zwemmen, hamburgers bakken, je hoofd kaal laten scheren en complimenten verkopen. Te veel om op te noemen om geld op te halen.

  • Ik noem er enkele: de 24-uurs actie: 24 uur vasten, geen mobiel, de lessenmarathon van 24 uur, leven in een hutje en dat alles aan elkaar gelinkt door de 24-uurs radio-uitzending vanaf de HVL, te horen in de gehele omtrek
  • de actie van de leerlingen van de huiskamerklas in het verzorgingstehuis voor bejaarden, de Kulenburg: prachtig! Deze leerlingen hebben hoogbejaarden een mooie dag bezorgd: deze ouderen kregen computerles van onze leerlingen, er werden appelflappen gebakken, sieraden gemaakt, enz.

IEDEREEN BEDANKT!

Wij weten zeker dat onze contacten in Nicaragua, Mongolië en bij het KWF hartstikke blij zijn met de enorm grote opbrengst.

We dragen eraan bij dat jonge mensen die in veel slechtere omstandigheden verkeren dan wij een kans krijgen op een beter leven. Dat is belangrijk en waardevol! En het geeft ook nog een goed gevoel.

Ook op de Goede Doelen Dag liet Lek en Linge zich van de beste kant zien: wat een inzet van ontzettend veel leerlingen om geld op de halen voor de Goede Doelen.